PXL-Jobevent 2024

8 months geleden

Met het PXL-Jobevent wil Hogeschool PXL de afstuderende studenten maximale kansen bieden in hun zoektocht naar een eerste job. Het is ook een unieke kans voor alle andere studenten om goede contacten te leggen voor het vinden van een stageplaats of een bijverdienste als jobstudent of werkstudent!



Het PXL-Jobevent vindt plaats op donderdag 15 februari 2024 van 13.00u tot 16.00u in de Esplanade (Trixxo Arena) op Park H. 

Meer info en inschrijven via pxl.be/jobevent

jobevent 2024 header

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Pers

PXL-NeXT omarmt levenslang leren in al haar vormen

Van kort en krachtig je kennis updaten tot postgraduaten van een jaar. En van lesmomenten die in je werkagenda passen tot hybride bijscholen vanuit het buitenland. PXL-NeXT omarmt alle vormen van levenslang leren. En dat is broodnodig in een snel veranderende arbeidsmarkt, volgens directeur Eline Grouwels.

Artikel

Flexibel, interactief en overal: hybride leren met PXL-NeXT

In een tijd waarin werk en privé steeds meer door elkaar heen lopen, is het soms een hele uitdaging om jezelf bij te scholen of een nieuwe opleiding te volgen. En als het al lukt, hoe combineer je dat dan met je job? Bij PXL-NeXT begrijpen we dat als geen ander, en daarom zetten we vol in op hybride leren.

Met onze innovatieve hybride leslokalen kun je nu écht van overal leren. Of je nu thuis aan je bureau zit, vanuit je werkplek meedoet of zelfs een rustige plek in een café hebt gevonden: je volgt de lessen met dezelfde kwaliteit en interactiviteit alsof je fysiek in de klas aanwezig bent.

Pers

PXL-NeXT en LVEB verlengen samenwerking rond financiële opleidingen

Hogeschool PXL en Limburgse Vereniging economische en aanverwante beroepen (LVEB) hebben hun langdurige samenwerking opnieuw bekrachtigd met de ondertekening van een vernieuwde vijfjarige overeenkomst. Deze samenwerking, die al teruggaat tot 1986, vormt de kern van de kortlopende finance opleidingen voor professionals onder de naam ‘Case Studies’. De hernieuwing van deze overeenkomst benadrukt de gedeelde ambitie om ook in de toekomst professionals in Limburg te voorzien van kwalitatieve en praktijkgerichte opleidingen in de financiële sector.