PXL lanceert nieuw postgraduaat Advanced Personal Trainer

3 weeks 2 days geleden

In reactie op de groeiende vraag naar gekwalificeerde personal trainers en de voortdurende evolutie in de fitnessindustrie, heeft Hogeschool PXL in samenwerking met Aventuz Academy met trots het nieuwe postgraduaat Advanced Personal Trainer gelanceerd, als onderdeel van PXL-Next, het opleidingscentrum van PXL.

Advanced-Personal-Trainer

In plaats van de huidige situatie waarin iedereen zonder vereist diploma personal trainer kan worden, streeft dit programma naar een hogere standaard van deskundigheid en professionaliteit. Het curriculum biedt niet alleen een grondige basis, maar gaat verder door trainers op te leiden in de nieuwste technieken, methodologieën en wetenschappelijke inzichten op het gebied van fysieke training, voeding en (online) coaching.

Het programma wordt geleid door experts uit het veld, waaronder Johan Gerets, voormalig high performance coach van de Rode Duivels, die beschikken over uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van personal training. Studenten profiteren van hun inzichten en worden blootgesteld aan de nieuwste trends en ontwikkelingen in de sector. Afgestudeerden verdienen het vertrouwen van klanten door hun investering in hoogwaardige opleiding, met vermelding van NASM & ACE accreditaties op het diploma. Dit onderscheidt hen in de competitieve markt als experts die in staat zijn om op een professionele en effectieve manier te werken met een breed scala aan klanten.

Met het postgraduaat Advanced Personal Trainer wil Hogeschool PXL de normen voor personal training verhogen en professionals voorzien van de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om uit te blinken in dit veeleisende en boeiende vakgebied. Toekomstige personal trainers tonen niet alleen toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten, maar investeren ook in hun eigen professionele groei en ontwikkeling.

PXL-NeXT Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij PXL-NeXT

Naar alle artikels
Event

Vragen over het aanbod van PXL-NeXT? Stel ze tijdens één van onze infomomenten!

Ook in 2024 hebben we heel wat infomomenten van Hogeschool PXL en PXL-NeXT voor jou in petto. Tijdens deze infomomenten kan je met al je vragen over levenslang leren terecht in gebouw D (PXL-NeXT). 

Schrijf je hier in

Event

VOV-beurs | 4 juni 2024

Op dinsdag 4 juni 2024 vind je PXL-NeXT terug op de VOV-beurs in het ICC in Gent. Dit jaar ligt de focus op 'Connecting L&D', de perfecte gelegenheid voor professionals in Learning & Development om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Meer informatie over deze beurs vind je onder de afbeelding.

Pers

PXL-NeXT in de pers: Hogeschool PXL start postgraduaat AI Compliance Officer

De Hasseltse Hogeschool PXL biedt vanaf oktober een bijkomende opleiding aan voor wie zich wil verdiepen in AI-wetgeving.

Auteur: Pieterjan Van Leemputten