Artikel

PXL lanceert nieuw postgraduaat Advanced Personal Trainer

In reactie op de groeiende vraag naar gekwalificeerde personal trainers en de voortdurende evolutie in de fitnessindustrie, heeft Hogeschool PXL in samenwerking met Aventuz Academy met trots het nieuwe postgraduaat Advanced Personal Trainer gelanceerd, als onderdeel van PXL-Next, het opleidingscentrum van PXL.

Artikel

Plan your NeXT event!

Een bedrijfsfeest is de gelegenheid bij uitstek om het gevoel van waardering en samenhorigheid te vergroten. Heb jij een bedrijfsfeest, personeelsfeest of ander event in het verschiet en ben je op zoek naar een partner die jou kan helpen bij de organisatie? PXL-NeXT ondersteunt je van A tot Z!

Artikel

Ontdek de favoriete podcasts van onze PXL-NeXT ambassadeurs

Vandaag is het 'International Podcast Day'. De uitgelezen kans om bij enkele van onze PXL-NeXT ambassadeurs te peilen naar hun favoriete podcasts. Laat je alvast inspireren!

Artikel

We schieten uit de startblokken met de unieke opleiding ‘Metaverse Architect’

PXL-NeXT gaat van start met een uniek opleidingstraject Metaverse Architect en gaat bedrijven en professionals begeleiden in deze nieuwe wereld. Het metaversum is een belangrijke afspraak die we in geen geval mogen missen. PXL-NeXT en Hogeschool PXL zetten daarom in op Metaverse-opleiding en -dienstverlening.

Artikel

Bedrijven dagen trainees van PXL-NeXT uit

In het postgraduaat ‘Smart Cities Business Architect’ van de PXL-NeXT werken bedrijven en cursisten samen aan een smart city idee. Deze nieuwe postgraduaatopleiding gaat uit van het principe dat wie smart city-toepassingen wil uitbouwen niet alleen thuis moet zijn in technologie maar ook kennis moet hebben van smart city-domeinen zoals slimme mobiliteit, duurzame energie, participatieve burgers, enz.